Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin perusturvan terveydenhuollon palvelualueella on haettavana viisi terveyskeskuslääkärin virkaa alkaen 2.1.2017. Virkojen tämän hetkinen sijoituspaikka on avovastaanotto. Virkatehtäviin on mahdollista sisällyttää vastuualueita kuten kotihoidon vastuulääkärin tehtävä, päivystyksen vastuulääkärin tehtävä tai avovastaanoton apulaisylilääkärin tehtävä. Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, osaavan verkoston kumppaniksi ja muutenkin mukavan työpaikan. Hyvän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Rovaniemi lääkärit Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus