Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palvelualueella

on haettavana

teknologiaohjaajan toimi
tämänhetkisenä sijoituspaikkana kotihoito, mutta tehtävät sijoittuvat koko palvelualueelle.

Ikäihmisten palveluissa on tavoitteena saada uusia teknologioita käyttöön niin kotihoidossa kuin koko palvelualueella. Haemme joukkoomme kehittämistyöstä innostunutta sosiaali - ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntevaa teknologiaosaajaa.

Teknologiaohjaajan tehtäviin kuuluu valmistella ja koordinoida teknologisten ratkaisujen käyttöä palveluissa ja tukea henkilöstöä ja asiakkaita uusien teknologisten ratkaisujen käyttöönotossa ja toimintaprosessien muutoksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena teknologiaohjaajan tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 1.11.2016 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 1.11.2016 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Web-osoite: http://www.rovaniemi.fi Työnantaja: Rovaniemen kaupunki Sijainti: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palveluesimies Anneli Ylitalo, p. 016 322 8283 tai palveluesimiesTuulikki Louet-Lehtoniemi, p. 016 322 6623, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknologiaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa