Duunitori suosittelee
Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Technical Support

BMW Group

Sweden

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palvelualueella on haettavana teknologiaohjaajan toimi tämänhetkisenä sijoituspaikkana kotihoito, mutta tehtävät sijoittuvat koko palvelualueelle. Ikäihmisten palveluissa on tavoitteena saada uusia teknologioita käyttöön niin kotihoidossa kuin koko palvelualueella. Haemme joukkoomme kehittämistyöstä innostunutta sosiaali - ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntevaa teknologiaosaajaa. Teknologiaohjaajan tehtäviin kuuluu valmistella ja koordinoida teknologisten ratkaisujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Rovaniemi musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknologiaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus