Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kelpoisuusvaatimuksena lastentarhanopettajan toimeen on kasvatustieteen kandidaatti (lastentarhanopettaja), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus 608/2005). Pääsääntöisesti hakijalta edellytetään kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005) sekä kykyä toimia kaikissa 0-6 v. päiväkotiryhmissä. Hakijalta edellytetään myös äidinkielenomaista pohjoissaamen kielen taitoa. Kaikissa työtehtävissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rovaniemi varhaiskasvatus Rovaniemi opettajat, lehtorit, professorit Rovaniemi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pohjoissaamenkielinen lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa