Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan aikuisten ja työikäisten palvelualueella

on haettavana

palveluesimiehen viransijaisuus ajalle 1.1 - 31.10.2017

Aikuisten ja työikäisten palvelualue jakautuu viiteen sisällölliseen ja toiminnalliseen tehtäväalueeseen:
-ohjaus- ja neuvontapalveluiden,
-työikäisten sosiaalisen kuntoutuksen ja tuen,
-maahanmuuttajasosiaalityön,
-vammaissosiaalityön sekä
-asumispalvelujen tehtäväalueeseen.

Kutakin tehtäväaluetta johtaa palveluesimies. Haettavana olevan virka sijoittuu työikäisten sosiaalisen kuntoutuksen ja tuen tehtäväalueelle.

Työikäisten sosiaalisen kuntoutuksen ja tuen tehtäväalueen toimintaa sekä sosiaalityön palvelua ja ammattikäytäntöjä tehtäväalueella ollaan parhaillaan voimakkaasti kehittämässä uuden sosiaalihuoltolain hengessä. Kannustamme työntekijöitä tarttumaan uusiin työn tekemisen tapoihin, asiakkaiden kohtaamiseen uusissa ympäristöissä, sosiaalisen kuntoutuksen innovatiiviseen toteuttamiseen, tutkivaan työotteeseen sekä rakenteelliseen sosiaalityöhön. Palveluesimiehen tehtävänä on edellä mainitun kehittämistyön ja uusien toiminta-tapojen toimeenpanon määrätietoinen johtaminen sekä tehtäväalueen taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä vastaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005, 3 §) ja sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Odotamme viransijaisuuteen valittavalta sosiaalihuollon lainsäädännön ja sosiaalityön ammattikäytäntöjen hallintaa, toimintaympäristön tuntemusta sekä työkokemusta alalta ja esimiestehtävistä sekä riittävää johtamistaitoa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Viransijaisuudessa on neljän kuukauden koeaika.

Viransijaisuuteen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 15.00

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee se toimittaa postitse osoitteeseen: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Web-osoite: http://www.rovaniemi.fi Työnantaja: Rovaniemen kaupunki Sijainti: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelualuepäällikkö Mirja Kangas 016-322 6207 ja erityissuunnittelija Helena Koivuranta 050- 42 11228 etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118552/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa