Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kokki

Sokotel Oy

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan aikuisten ja työikäisten palvelualueella

on haettavana

palveluesimiehen virka

Aikuisten ja työikäisten palvelualue jakautuu ohjaus- ja neuvontapalveluihin, aikuissosiaalityöhön, maahanmuuttajasosiaalityöhön sekä vammaissosiaalityöhön ja asumispalveluihin. Kutakin tehtäväaluetta johtaa palveluesimies.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu vastata tehtäväalueen taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä. Haettavana olevan palveluesimiehen tehtäväalue on tällä hetkellä pääosin vammaisten henkilöiden asumisen järjestämisen kokonaisuus, joka sisältää sekä omana toimintana että ostopalveluina järjestettävät asumispalvelut. Tehtäväalueelle kuuluu myös viranomaistoiminta kuten lupa-, hankinta- sekä valvonta-asioiden hoito. Palveluesimieheltä edellytetään hyvää johtamistaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, asumispalveluiden sisällön hallintaa, laaja-alaista toimintaympäristön tuntemusta ja julkisen toiminnan luonteen ymmärtämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi ennen toimen vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 25.10.2016 klo 15.00

Jos ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 25.10.2016 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Web-osoite: http://www.rovaniemi.fi Työnantaja: Rovaniemen kaupunki Sijainti: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelualuepäällikkö Mirja Kangas 016-322 6207 ja vammaispalvelun palveluesimies Maija Tervo 016-322 6742, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118264/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa