Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan aikuisten ja työikäisten palvelualueella on haettavana palveluesimiehen virka Aikuisten ja työikäisten palvelualue jakautuu ohjaus- ja neuvontapalveluihin, aikuissosiaalityöhön, maahanmuuttajasosiaalityöhön sekä vammaissosiaalityöhön ja asumispalveluihin. Kutakin tehtäväaluetta johtaa palveluesimies. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu vastata tehtäväalueen taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä. Haettavana olevan palveluesimiehen tehtäväalue on tällä hetkellä pääosin vammaisten henkilöiden asumisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus