Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluissa julistetaan haettavaksi nuoriso-ohjaajan toimi. Nuoriso-ohjaajan toimen pätevyysvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Toimeen valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kasvatuksellista työotetta, hyviä ja monipuolisia ohjaustaitoja, innostuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rovaniemi musiikki- ja viihdealan tehtävät Rovaniemi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa