Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluissa julistetaan haettavaksi nuoriso-ohjaajan toimi. Nuoriso-ohjaajan toimen pätevyysvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Toimeen valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kasvatuksellista työotetta, hyviä ja monipuolisia ohjaustaitoja, innostuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rovaniemi musiikki- ja viihdealan tehtävät Rovaniemi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus