Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan aikuisten ja työikäisten palvelualueella on haettavana määräaikainen kehittäjä-sosiaalityöntekijän tehtävä ajalle 1.11.2016 - 31.8.2019 sijoituspaikkana vammaispalvelut. Kehittäjä-sosiaalityöntekijä työskentelee 50 % vammaissosiaalityön hankkeessa ja 50 % vammaispalvelun muissa kehittämistehtävissä. Muut kehittämistehtävät liittyvät vammaissosiaalityön ja vammaisten henkilöiden asumisen kehittämiseen. Nämä kaksi tehtävää muodostavat kokonaisuuden. Osallisuuden varmistaminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Rovaniemi määräaikainen Rovaniemi sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittäjä-sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus