Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan aikuisten ja työikäisten palvelualueella

on haettavana

määräaikainen kehittäjä-sosiaalityöntekijän tehtävä ajalle 1.11.2016 - 31.8.2019
sijoituspaikkana vammaispalvelut.

Kehittäjä-sosiaalityöntekijä työskentelee 50 % vammaissosiaalityön hankkeessa ja 50 % vammaispalvelun muissa kehittämistehtävissä. Muut kehittämistehtävät liittyvät vammaissosiaalityön ja vammaisten henkilöiden asumisen kehittämiseen. Nämä kaksi tehtävää muodostavat kokonaisuuden.

Osallisuuden varmistaminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen vammaissosiaalityön asiakasprosessissa -hankkeen tavoitteena on kerätä tietoa vammaissosiaalityön asiakasprosessien moninaisuudesta, paikantaa asiakasosallisuutta rajoittavia ja mahdollistavia tekijöitä vammaisten elämäntilanteissa sekä kehittää vammaissosiaalityön erityisasiantuntijuutta, työkäytäntöjä ja -menetelmiä palveluorganisaation eri tasoilla.

Kehittäjä-sosiaalityöntekijä osallistuu vammaissosiaalityön kehittämiseen yhteistyössä omien hankkeen kannalta tärkeiden sidosryhmien kanssa, vastaa paikallisen osallisuusryhmän vetämisestä, vastaa oman organisaationsa kehittäjätiimin vetämisestä, osallistuu hankekokonaisuuden toteuttamiseen sekä vastaa hankkeen osalta koko Lapin aluetta tukevasta toiminnasta mm. Lapin vammaissosiaalityön kartoitus.

Hankkeen hallinnoinnista ja hankkeessa toteutetusta tutkimuksesta vastaa Lapin yliopisto. Hankkeessa toteutettavasta kehittämisestä vastaa THL (Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos). Hankkeen valtakunnallisia ja alueellisia osatoteuttajia ovat Kynnys ry, Espoon kaupunki, Rovaniemen kaupunki, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) sekä Eteva kuntayhtymä.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005, 3 §) ja sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus.

Edellytämme hankeosaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta, vankkaa osaamista vammaispalveluiden eri osa-alueilta sekä kokemusta ryhmien vetämisestä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 27.10.2016 klo 15.00

Jos ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 27.10.2016 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Web-osoite: http://www.rovaniemi.fi Työnantaja: Rovaniemen kaupunki Sijainti: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palveluesimies Maija Tervo 016-322 6742 etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118442/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittäjä-sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa