Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rovaniemen kaupungin paikkatieto- ja tonttipalvelut hakee vakituiseen työsuhteeseen kartoittajaa. Kelpoisuusehtona on vähintään kartoittajan tutkinto sekä käytännön kokemusta GPS- ja takymetrimittaustehtävistä. Arvostamme yhteistyökykyisyyttä, moniosaamista, oma-aloitteisuutta, Trimple GPS- ja takymetrilaitteistojen ja niihin liittyvien ohjelmistojen sekä Trimple Locus -paikkatietojärjestelmän hallintaa. Hakemuksesta tulee käydä ilmi aikaisempi työkokemus maanmittausalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus työajoon. Työaika ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Rovaniemi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Rovaniemi geotieteen alan tehtävät maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kartoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus