Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rovaniemen kaupungin paikkatieto- ja tonttipalvelut hakee vakituiseen työsuhteeseen kartoittajaa.
Kelpoisuusehtona on vähintään kartoittajan tutkinto sekä käytännön kokemusta GPS- ja takymetrimittaustehtävistä.
Arvostamme yhteistyökykyisyyttä, moniosaamista, oma-aloitteisuutta, Trimple GPS- ja takymetrilaitteistojen ja niihin liittyvien ohjelmistojen sekä Trimple Locus -paikkatietojärjestelmän hallintaa.
Hakemuksesta tulee käydä ilmi aikaisempi työkokemus maanmittausalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus työajoon.
Työaika on 38 h 15 min / viikko. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimi täytetään sopimuksen mukaan.
Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisen työnhakupalvelumme kautta 31.10.2016 klo 23.59 mennessä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki, Osviitta palvelupiste, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjallisen hakemuksen on oltava perillä 31.10.2016 klo 15.00 mennessä. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Web-osoite: http://www.rovaniemi.fi Työnantaja: Rovaniemen kaupunki Sijainti: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Mittausvastaava Kari Lehtinen, 040 522 9181, kari.lehtinen@rovaniemi.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Rovaniemen kaupunki Y-tunnus 1978283-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kartoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Rovaniemen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Hallituskatu 7, 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa