Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Mittausinsinööri/mallikoordinaattori

Lemminkäinen Infra Oy

90015 - Oulu

Summer Trainees 2017 for Andritz Oy in Kotka

Adecco Finland

Finland

Yksikön päällikkö isännöintiyritykseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asentajaa Rotatorin Pirkkalan toimipisteeseen maahantuomiemme uusien työkoneiden varustelutyöhön. Odotamme hakijalta asentajan (esimerkiksi raskaan kaluston tai autonasentajan) koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, osaamista mekaanisen asennustyön lisäksi myös auto/työkonesähköstä ja hydrauliikasta, huolellista työskentelytapaa, yhteistyökykyä sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rotator Oy Y-tunnus 0943444-6 Toimiala Kaivos- ja rakennuskoneiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rotator Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus