Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme laajenee Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueella. Etsimme RÖNTGEN- ja LABORATORIOHOITAJIA osaksi tiimiämme palvelemaan laajenevaa asiakaskuntaamme magneetti- ja röntgenkuvantamisessa sekä laboratoriopalveluissa. Jos tunnistat itsesi siitä, että laatu, tehokkuus, vastuunkanto sekä hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä asioita päivittäisessä työssä, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn, osaavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Luumäki Lapinjärvi Loviisa Mäntyharju Hamina Iitti Kotka Kouvola Savitaipale Pyhtää Miehikkälä Heinola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Röntgen- ja laboratoriohoitajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Cityterveys. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus