Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme laajenee Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueella. Etsimme RÖNTGEN- ja LABORATORIOHOITAJIA osaksi tiimiämme palvelemaan laajenevaa asiakaskuntaamme magneetti- ja röntgenkuvantamisessa sekä laboratoriopalveluissa. Jos tunnistat itsesi siitä, että laatu, tehokkuus, vastuunkanto sekä hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä asioita päivittäisessä työssä, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn, osaavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Luumäki Lapinjärvi Loviisa Mäntyharju Hamina Iitti Kotka Kouvola Savitaipale Pyhtää Miehikkälä Heinola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Röntgen- ja laboratoriohoitajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Cityterveys. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa