Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TRUKKIMEKAANIKKOJA KENTTÄHUOLLON tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tehtävät ovat vakituisia ja alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävänäsi ovat monipuoliset trukkiasentajan/mekaanikon ja -huoltajan tehtävät kenttähuollossa. Hakijalta vaaditaan - hyviä asiakaspalvelutaitoja - aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä - autonasentajan-, raskaskoneasentajan-, koneasentajan tai sähköasentajan koulutusta - tieto ja taitoa hydrauliikasta ja autosähköstä Lisäksi edellytämme - oma-aloitteisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rocla Solutions Oy Y-tunnus 2530965-3 Toimiala Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Trukkimekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rocla Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01380 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa