Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Järvenpäähän PALKANLASKIJAA palvelemaan palkanlaskentatyön ohella henkilöstöämme monipuolisesti. Toimen menestyksellinen hoito edellyttää tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Toivomme toimisto-ohjelmien (MS Office) ja taloushallinnon sovellusten tuntemusta. Tulet toimeen myös englanninkielellä. Arvostamme tarkkuutta, kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinulta motivaatiota ja halua oppia uutta. Teknologiateollisuuden työehtosopimusten tuntemus on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Järvenpää määräaikainen Järvenpää taloushallinto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rocla Oy Y-tunnus 0124294-1 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Rautatyö, Liftex

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rocla Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus