Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme robottikerhojen vetäjää. Jos sinulla on kokemusta robottien tekemisestä ja lasten ohjaamisesta, ja kaipaat lisätuloja, hae meille kerho-ohjaajaksi! Kerhoja tulee olemaan ainakin Mäntsälässä ja Järvenpäässä, mutta todennäköisesti myös muissa pk-seudun kaupungeissa. Sinun tulee olla täysi-ikäinen, ja hyvä olisi, jos sinulla olisi ajokortti ja auto käytössäsi, mutta ajokortti ei ole edellytys tehtävän hoitamiselle.

Merkitse hakemukseen millä paikkakunnilla pystyisit työskentelemään. Me perehdytämme, annamme suunnitelmat ja materiaalit käyttöösi. Alkaminen ensi keväänä, mahdollisesti tammikuussa.

Työnantaja: Elämys- ja majoituspalvelut Lemmenjoen Lumo Sijainti: 04600 MÄNTSÄLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 22.11.2016, tammikuussa 2017 Yhteystiedot: Karen Jomppanen puh. 0400-414294 tiedekerhot@suomi24.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robottikerhon ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Elämys- ja majoituspalvelut Lemmenjoen Lumo. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä , osoitteessa 04600 MÄNTSÄLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa