Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme robottikerhojen vetäjää. Jos sinulla on kokemusta robottien tekemisestä ja lasten ohjaamisesta, ja kaipaat lisätuloja, hae meille kerho-ohjaajaksi! Kerhoja tulee olemaan ainakin Mäntsälässä ja Järvenpäässä, mutta todennäköisesti myös muissa pk-seudun kaupungeissa. Sinun tulee olla täysi-ikäinen, ja hyvä olisi, jos sinulla olisi ajokortti ja auto käytössäsi, mutta ajokortti ei ole edellytys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Mäntsälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Mäntsälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robottikerhon ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Elämys- ja majoituspalvelut Lemmenjoen Lumo. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee Mäntsälä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus