Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MTC Flextek Oy Ab etsii robottiautomaation myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme toimivat metalli-, muovi-, elintarvike-, lääke- ja metsäteollisuudessa sekä pakkaus- ja kokoonpanosektoreilla. Meillä on noin 30 vuoden kokemus robottiautomaatiosta, ja toimimme Fanuc Official Partnerina Suomessa sekä Baltiassa. Robotti- ja automaatioratkaisujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman metallintyöstökoneita, ruiskuvalukoneita, oheislaitteita ja teollisuuden palveluita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyntialan tehtävät Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robottiautomaatio-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut MTC Flextek Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33960 - Pirkkala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa