Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MTC Flextek Oy Ab etsii robottiautomaation myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme toimivat metalli-, muovi-, elintarvike-, lääke- ja metsäteollisuudessa sekä pakkaus- ja kokoonpanosektoreilla. Meillä on noin 30 vuoden kokemus robottiautomaatiosta, ja toimimme Fanuc Official Partnerina Suomessa sekä Baltiassa. Robotti- ja automaatioratkaisujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman metallintyöstökoneita, ruiskuvalukoneita, oheislaitteita ja teollisuuden palveluita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyntialan tehtävät Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robottiautomaatio-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut MTC Flextek Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33960 - Pirkkala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus