Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Etsimme puhtausalan ammattilaista

Työntekijämme lähtiessä kohti opiskelun kiehtovaa maailmaa haemme puhtausalan ammattilaista.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. toimisto- ja liikekiinteistöissä, terveydenhuollon toimipisteissä sekä kodeissa. Etsimme iloiseen ja osaavaan joukkoomme tuntityöntekijää. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä.

Koulutuksen lisäksi aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja henkilöauton ajokortti (B) katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta, huolellisuutta, luotettavuutta ja valmiutta joustaviin työaikoihin. Palkkaus TES:n mukainen.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi http://www.rl-kotipalvelut.fi/toihin-meille/

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi RL-Kotipalvelut Oy Y-tunnus 2518848-4 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

90 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-15 000 € -7 %

Henkilöstö

3 3

Liikevoitto-%

-17 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhtausalan ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut RL-Kotipalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus