Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme ammattitaitoista ripsiteknikkoa iloiseen tiimiimme. Olethan yrittäjähenkinen, sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva. Jos täytät nämä toiveet, olet hakemamme henkilö.

Web-osoite: http://www.parturikampaamoparis.fi Työnantaja: Heinästö Pia Pauliina Sijainti: Brahenkatu 14 E, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pia Heinästö, p. 0503488272, piaheinasto@hotmail.com Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen piaheinasto@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Brahenkatu 14 E, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Heinästö Pia Pauliina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Brahenkatu 14 E, 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa