Duunitori suosittelee
Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Automyyjiä

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenlinna

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Stylux on Helsingin Kalliossa sijaitseva arvostettu ripsipidennyksiin erikoistunut studio. Studiolle on hyvät julkiset kulkuyhteydet, sillä Sörnäisten metroasema on parin minuutin kävelymatkan päässä, sekä bussi- ja ratikkapysäkit sijaitsevat kadun varrella. Meille laatu ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä. Haemme taitavaa volyymi ripsiteknikkoa osa-aikaiseksi, myöhemmin mahdollisuus myös koko-aikaiseksi. Voit toimia yrittäjänä tai osuuskunnan kautta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Stylux. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus