Duunitori suosittelee
IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sopimusyrittäjäksi Beauty Salonki KL toimipisteeseen ripsiteknikko jolla on jo kokemusta alasta ja oma asiakaspiiri toivottava. Tarjoamme edullinen vuokrasopimus. Liikkeemme on kaunis ja siisti, asiakkaamme tottuneet hyvään palveluun. Tiloissa toimivat nyt kampaaja, ripsien tekijä ja kynsitekijä. Odotamme sinulta: työkokemusta, ihmisläheistä luonnetta ja luovaa asennetta, positiivista ja joustavaa asiakaspalveluasennetta ja vastuuntuntoisuutta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Salonki Katja Lemberg. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus