Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme sopimusyrittäjäksi Beauty Salonki KL toimipisteeseen ripsiteknikko jolla on jo kokemusta alasta ja oma asiakaspiiri toivottava.
Tarjoamme edullinen vuokrasopimus.
Liikkeemme on kaunis ja siisti, asiakkaamme tottuneet hyvään palveluun. Tiloissa toimivat nyt kampaaja, ripsien tekijä ja kynsitekijä.
Odotamme sinulta: työkokemusta, ihmisläheistä luonnetta ja luovaa asennetta, positiivista ja joustavaa asiakaspalveluasennetta ja vastuuntuntoisuutta.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tulee tutustumaan.

Web-osoite: http://www.beaytysalonki.fi Työnantaja: Beauty Salonki Katja Lemberg Sijainti: Abrahaminkatu 8, 00180 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 10.10.2016 Yhteystiedot: Katja Lemberg 0443440774 beautysalonkikl@gmail.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Abrahaminkatu 8, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Salonki Katja Lemberg. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Abrahaminkatu 8, 00180 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa