Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

RIPSITEKNIKKO

Haemme osa-aikaista/kokopäiväistä ripsiteknikko ammattilaista itsenäiseen työhön sopimusyrittäjäksi! Tarjoamme sinulle rentouttavan, 30 neliön hoitolaympäristön jaettuna kosmetologin kanssa omalla sisäänkäynnillä sekä tietenkin loistavat työkaverit heti seinän takana!

Ripsienpidennyksiä liikkeessä on tehty alusta asti (v.2011). Kampaamossa käytetty nettiajanvarausjärjestelmä toimii myös hoitolan puolella. Asiakkaat ovat löytäneet tiensä kauneushoitolaan niin Facebookin kuin kampaamonkin kautta! Painiityn alueelle rakennetaan jatkuvasti uutta, ja bussilla Leppävaarasta pääsee noin 10 minuutissa.

Toivomme sinulta rauhallista ja luotettavaa otetta työskentelyyn. Hallitset volyymit sekä klassiset sekä Pystyt itsenäiseen yrittämiseen ja olet innokas oppimaan uutta kauneudesta!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen mira.mannila@gmail.com. Hakea voi lokakuun loppuun asti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä! Työt alkavat 1.12.

Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme soittamaan Miran numeroon 044 9713735 viiden jälkeen, sillä Mira työskentelee aina päivisin!

Oletko sinä etsimämme kauneusalan ammattilainen? Otathan yhteyttä mahdollisimman pian!

Työnantaja: TMI Painiityn Helmi Sijainti: Lotankatu 1 LH 5, 02680 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, Tai marraskuun aikana / joulukuun alussa Yhteystiedot: Mira Mannila P. 0447022020 mira.mannila@gmail.com Hakemukset: mira.mannila@gmail.com Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lotankatu 1 LH 5, 02680 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut TMI Painiityn Helmi. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lotankatu 1 LH 5, 02680 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa