Duunitori suosittelee
Haemme betonityöntekijöitä Nurmijärvelle

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ripsimuotoilija, joka olet innostunut työstäsi ja haluat kehittyä alalla, olet etsimämme henkilö tiimiimme. On eduksi, jos omaat myös parturi-kampaajan taidot. Työ on ensin äitiyslomansijaisuus, sen jälkeen mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa. Liikkeessämme on monipuoliset palvelut, joten sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi. Työ voi olla joko palkkatyö tai sopimusyrittäjyys. www.auranhiuspalvelu.fi (Kotisivut ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Aura tuotesuunnittelu ja -muotoilu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsimuotoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Auran Hiuspalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Aura .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus