Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ripsimuotoilija, joka olet innostunut työstäsi ja haluat kehittyä alalla, olet etsimämme henkilö tiimiimme. On eduksi, jos omaat myös parturi-kampaajan taidot. Työ on ensin äitiyslomansijaisuus, sen jälkeen mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa. Liikkeessämme on monipuoliset palvelut, joten sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi. Työ voi olla joko palkkatyö tai sopimusyrittäjyys. www.auranhiuspalvelu.fi (Kotisivut ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Aura tuotesuunnittelu ja -muotoilu Aura tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Aura .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsimuotoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Auran Hiuspalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Aura .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus