Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rinta-Joupin Autoliike on yksi maan suurimmista autokaupoista ja myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Tervajoella syntynyt yritys on toiminut jo 60 vuotta, ja 15 toimipistettä sijaitsevat ympäri Suomea. Lisätiedot: http://www.rinta-jouppi.com/ Haemme kaupallista tuottajaa myynnin tehtäviin. Toivomme löytävämme myyntihenkisen, asiakaslähtöisesti ajattelevan osaajan, joka nauttii myyntityöstä ja inspiroituu sen haasteista. Arvostamme tavoitteellista, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Isokyrö musiikki- ja viihdealan tehtävät Isokyrö media Isokyrö kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät media Isokyrö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinta-Joupin Autoliike Oy Y-tunnus 2045431-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Rinta-Jouppi Vaasa, Rinta-Jouppi Pori, Rinta-Jouppi Jyväskylä, Rinta-Jouppi Oulu, Rinta-Jouppi Turku, Rinta-Jouppi Mikkeli, Rinta-Jouppi Helsinki, Rinta-Jouppi Tervajoki, Rinta-Jouppi Rauma, Rinta-Jouppi Ylivieska, Rinta-Jouppi Keuruu, Rinta-Jouppi Savonlinna, Rinta-Jouppi Rovaniemi, Rinta-Jouppi Kempele

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Rinta-Joupin Autoliike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Isokyrö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa