Duunitori suosittelee
eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rinta-Joupin Autoliike on yksi maan suurimmista autokaupoista ja myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Tervajoella syntynyt yritys on toiminut jo 60 vuotta, ja 15 toimipistettä sijaitsevat ympäri Suomea. Lisätiedot: http://www.rinta-jouppi.com/ Haemme kaupallista tuottajaa myynnin tehtäviin. Toivomme löytävämme myyntihenkisen, asiakaslähtöisesti ajattelevan osaajan, joka nauttii myyntityöstä ja inspiroituu sen haasteista. Arvostamme tavoitteellista, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Isokyrö media Isokyrö musiikki- ja viihdealan tehtävät Isokyrö kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinta-Joupin Autoliike Oy Y-tunnus 2045431-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Rinta-Jouppi Vaasa, Rinta-Jouppi Pori, Rinta-Jouppi Jyväskylä, Rinta-Jouppi Oulu, Rinta-Jouppi Turku, Rinta-Jouppi Mikkeli, Rinta-Jouppi Helsinki, Rinta-Jouppi Tervajoki, Rinta-Jouppi Rauma, Rinta-Jouppi Ylivieska, Rinta-Jouppi Keuruu, Rinta-Jouppi Savonlinna, Rinta-Jouppi Rovaniemi, Rinta-Jouppi Kempele

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Rinta-Joupin Autoliike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Isokyrö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus