Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa? Saariselka Ski & Sport Resort Oy etsii uusia työntekijöitä talvikaudelle 2016-2017. Oletko sosiaalinen, kielitaitoinen ja talviurheilusta kiinnostunut asiakaspalvelija? Työtehtäväsi voivat olla välinevuokraamossa, rinneravintola Pilkussa, tapahtumien järjestelyissä ja rinteillä. Asiakaspalvelutyö edellyttää englannin kielen taitoa. Hygi-/anniskelupassi, monipuolinen kielitaito ja työkokemus asiakaspalvelutöistä katsotaan eduksi.
Palkkaus hiihtokeskusalan TES:in mukaan. Voimme tarjota edullista majoitusta.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse 30.9. mennessä.

Web-osoite: http://skisaariselka.fi Työnantaja: Saariselkä Ski & Sport Resort Oy Sijainti: Kullanhuuhtojantie, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuu 2017 Yhteystiedot: KATAJAMAA JUHA JARMO PETTERI, Puh: 0405931935, jarmo.katajamaa@skisaariselka.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kullanhuuhtojantie, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinnetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Saariselkä Ski & Sport Resort Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Kullanhuuhtojantie, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa