Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimovuokra-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö -palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Messilään talvisesongiksi motivoituneita ja myyntihenkisiä ravintolatyöntekijöitä Messilän Bistroon. Tarjoamme rennon ja sporttisen työympäristön hiihtoväen keskellä ja huumorintajuisen työporukan seurassa.

Palkintona hyvästä työstä Messilä valittiin vuoden hiihtokeskukseksi 2015. Messilässä yhdistyvät upea historiallinen miljöö, loistavat rinteet, laadukas palvelu ja toimintatapa. Kymmenen rinteen ja lukuisien lumitapahtumien Messilä on eteläisen Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus, jonka puolesta puhuu noin 2 miljoonaa hissinousua ja 150 000 talviurheilun ystävää lumisesongin aikana! Tästä on hyvä jatkaa uuteen sesonkiin.

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta tai vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kahvila- tai rinneravintolatyöskentelystä? Nautitko asiakaspalvelusta ja työskentelet ripeästi ja itseohjautuvasti? Toimitko joustavasti sekä tehokkaasti myös kiireen keskellä? Onhan sinulla ajokortti ja hygieniapassi?

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 15980 MESSILÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Kauden alkaessa Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=5034 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15980 MESSILÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinneravintolan työntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15980 - Hollola , osoitteessa 15980 MESSILÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa