Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Rinnekoti-Säätiö on aktiivisesti kehittyvä ja palveluja uudistava yleishyödyllinen säätiö ja yhteiskunnallinen yritys. Meillä on pitkät ja elävät perinteet vammaisuuteen liittyvissä hyvän elämän ratkaisuissa. Meitä on lähes 1100 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Uudellamaalla. www.rinnekoti.fi

Haemme nyt Lahteen

TYÖHÖNVALMENTAJAA KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN RYHMÄÄN

Haemme työhönvalmentajaa moniammatilliseen työyhteisöömme uuteen tammikuussa 2017 avautuvaan Lahden yksikköömme.

Työhönvalmentajan päävastuisiin kuuluvat Lahden kuntouttavan työtoiminnan päivittäisen toiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Asetat yhdessä asiakkaasi kanssa työhönvalmennuksen tavoitteet ja toteutat yksilö- ja ryhmävalmennusta. Etsit aktiivisesti työmahdollisuuksia, laadit kirjallisia arviointeja asiakkaan toimintakyvystä ja työympäristöstä ja olet aktiivisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Työ on liikkuvaa; työskentely-ympäristö on laaja ja ulottuu Lahden ympäristöstä mahdollisesti myös Uudenmaan alueelle.

Edellytämme työhönvalmentajalta itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä erilaisten ryhmien kanssa. Valmennuksellinen, kuntouttava ja ratkaisukeskeinen työote on avainasemassa työssä menestymisessä.

Toivomme sinulta

soveltuvaa AMK tason tutkintoa; työvalmennuksen ammattitutkinto katsotaan eduksesi.
kokemusta maahanmuuttaja-, mielenterveys-, sekä tukea tarvitsevien henkilöiden ammatillisesta kuntoutuksesta
arvostamme työvoimahallinnon tuntemusta sekä osaamista osatyökykyisten työllistämisestä
loistavia vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja
rohkeaa, itsenäistä, joustavaa, oikeudenmukaista ja avointa työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää eteenpäin vievää kehittämisotetta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2016. Tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden olla mukana uuden toiminnon perustamisessa uudelle toimialueelle, tilaisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä kehittää omaa osaamistasi ison organisaation tuella. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme hygieniaosaamisen osoittamista. Rinnekoti-Säätiö on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Pyydämme valitulta rikosrekisterilain 6.2 pykälän mukaisen rikosrekisteriotteen esitettäväksi. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Rinnekoti-Säätiö Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuu 2016 Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Kysy lisää to-pe klo 13 - 15, esimies Kim Lautamo, puh. 044 709 5914. Hakemukset: http://rekry.rinnekoti.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työhönvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa