Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme työllistymistä ja osallisuutta tukeviin (TOT) palveluihimme

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ (OHJAAJIA / AVUSTAVIA OHJAAJIA / RYHMÄAVUSTAJIA)

Rinnekoti-Säätiön työllistymistä ja osallisuutta tukevia (TOT) palveluita käyttää vuosittain yli 400 palvelunkäyttäjää ja heidän ohjaajinaan toimii noin 100 eri alojen ammattihenkilöä.
Toivomme, että Sinulla on kokemusta kehitysvammaisten kanssa työskentelystä sekä sosiaali- tai terveysalan tutkinto tai opintoja alalta. Tartut mielelläsi erilaisiin ohjauksellisiin ja hoidollisiin tehtäviin. Toimit sujuvasti moniammatillisessa tiimissä, mutta Sinulla on valmiudet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyotteesi on asiakkaiden itsenäisyyttä ja vuorovaikutustaitoja tukeva. Henkilönä olet innostunut ja kehittämismyönteinen.

Tule mukaan TOT:tilaisten osaavaan joukkoon! Tarjoamme mielenkiintoisia työrupeamia suuren toimijan palveluksessa, mahdollisuuden lisätienesteihin ja oman osaamisesi kehittämiseen.
Teemme tuntityösopimuksen ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Rinnekoti-Säätiö on savuton ja päihteetön työpaikka.

Paikat täytetään tarpeen mukaan.

Työnantaja: Rinnekoti-Säätiö Sijainti: 02980 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Kysy lisää esimies Anne Toikko, puh. 044 7700158, tai esimies Pauliina Vähäpesola, puh. 044 712 42477, esimies Cisu Salo 044 7160804, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-15. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02980 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntityöntekijöitä (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02980 - Espoo , osoitteessa 02980 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa