Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rinnekoti-Säätiön Villa Huvi, RK-Asunnot hakee asumisyksikköön Espoon Kaitaalle OHJAAJIA Rinnekoti-Säätiön RK-Asunnot käynnisti asumisyksikön Espoon Kaitaalle marraskuussa 2015. Rakennamme yhdessä viihtyisää ja toimivaa kotia 15 vaikeavammaiselle nuorelle, jotka haluavat elää omaa, yksilöllistä arkea ja juhlaa. Tässä työssä tarvitsemme osaavaa ja empaattista henkilökuntaa. Haemme asukkaalle erikseen muodostettavaan hoitotiimiin terveydenhuollon koulutuksen omaavia lähihoitajia, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Espoo sosiaalityö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus