Duunitori suosittelee
WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RK-Asunnot Paljerinteen asumispalveluyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen OHJAAJAA Tule mukaan kehittämään uutta ja nykyaikaista asumispalvelua kehitysvammaisille henkilöille! Uudistettu asumispalveluyksikkö Paljerinne on avautunut kesällä 2016 ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Haagassa. Tuotamme asumisen ja arjen palvelua 11 henkilölle, joilla on erityisesti psyykkisiä haasteita. Palvelumme tuottamisen lähtökohtana on yksilö- ja voimavarakeskeisyys, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkivuori() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkiniemi() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkivuori() musiikki- ja viihdealan tehtävät Munkkiniemi() musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Munkkivuori() sosiaalityö Munkkiniemi() sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Munkkivuori() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus