Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rinnekoti-Säätiö on aktiivisesti kehittyvä ja palveluja uudistava yleishyödyllinen säätiö ja yhteiskunnallinen yritys. Meillä on pitkät ja elävät perinteet vammaisuuteen liittyvissä hyvän elämän ratkaisuissa. Meitä on lähes 1100 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Uudellamaalla. Haemme nyt uuteen Ruskeasuolle avattavaan toimintakeskukseen Ohjaajaa Etsimme ohjaajaa työllistymistä ja osallisuutta edistäviä palveluita tarjoavaan toimintakeskukseen Ruskeasuolle. Ohjaajana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkiniemi() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Munkkiniemi() musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki sosiaalityö Munkkiniemi() sosiaalityö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus