Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Rinnekoti-Säätiö on aktiivisesti kehittyvä ja palveluja uudistava yleishyödyllinen säätiö ja yhteiskunnallinen yritys. Meillä on pitkät ja elävät perinteet vammaisuuteen liittyvissä hyvän elämän ratkaisuissa. Meitä on lähes 1100 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Uudellamaalla.

Haemme nyt uuteen Ruskeasuolle avattavaan toimintakeskukseen

Ohjaajaa

Etsimme ohjaajaa työllistymistä ja osallisuutta edistäviä palveluita tarjoavaan toimintakeskukseen Ruskeasuolle. Ohjaajana suunnittelet yhdessä palvelunkäyttäjän ja sidosryhmän kanssa toiminnan tavoitteet ja vastaat tavoitteiden toteutumisesta, seurannasta ja arvioinnista. Tehtäviisi kuuluu hoidollisia työtehtäviä ja yksilö- ja ryhmäohjausta. Työotteesi on kuntoutuksellinen, osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta edistävä.

Edellytämme sinulta

Sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa
Terveydenhuollon ammatillista osaamista, erityisesti diabeteksen ja epilepsian hoidossa
Ryhmänohjaustaitoa ja mielellään myös kokemusta erityisryhmien ohjauksesta
Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallintaa
Vammaistyön kokemusta
Halua ja kykyä sitoutua kehittämään toimintaa palvelunkäyttäjälähtöisesti
Hyvää muutoksen- ja paineensietokykyä
Kykyä toimia ammatillisesti vaihtelevissa ja haastavissa tilanteissa
Hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja

Arvostamme myös

Hyvää kuntoutusosaamista, erityisesti neuropsykiatristen menetelmien hallintaa
Multisensorisen toiminnan tuntemusta
Erityisosaamista mm. taiteen ja liikunnan saralla
Tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia

Tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden verkostoitua ja kehittää omaa osaamistasi sekä ison organisaation tuen. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarvittaessa voimme tarjota työsuhdeasunnon. Edellytämme hygieniaosaamisen osoittamista hygieniapassilla ennen työsuhteen aloittamista. Rinnekoti-Säätiö on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Valitulta henkilöltä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä.

Työnantaja: Rinnekoti-Säätiö Sijainti: Tenholantie 10 B, 00280 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Kysy lisää esimies Anne Walleniukselta anne.wallenius@rinnekoti.fi, p. 044 7319 194. Hakemukset: http://rekry.rinnekoti.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tenholantie 10 B, 00280 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tenholantie 10 B, 00280 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa