Duunitori suosittelee
Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rinnekoti-Säätiö hakee Espoon Lakistossa sijaitsevaan RK-Asunnot Lakistonpuron asumispalveluyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen OHJAAJAA Rinnekoti tunnetaan laadukkaana ja kehityksessä mukana olevana avohuollon asumispalvelujen tuottajana. RK-Asunnot Lakistonpuro tarjoaa asumista ja ohjausta kehitysvammaisille henkilöille. Työ on avun, tuen ja ohjauksen antamista sekä asukkaiden kokonaishyvinvoinnista huolehtimista Rinnekoti-Säätiön arvojen - lähimmäisyys, hyvä elämä ja asiantuntijuus - mukaisesti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo sosiaalityö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus