Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rinnekoti-Säätiö hakee Espoon Lakistossa sijaitsevaan RK-Asunnot Lakistonpuron asumispalveluyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen

OHJAAJAA

Rinnekoti tunnetaan laadukkaana ja kehityksessä mukana olevana avohuollon asumispalvelujen tuottajana. RK-Asunnot Lakistonpuro tarjoaa asumista ja ohjausta kehitysvammaisille henkilöille.
Työ on avun, tuen ja ohjauksen antamista sekä asukkaiden kokonaishyvinvoinnista huolehtimista Rinnekoti-Säätiön arvojen - lähimmäisyys, hyvä elämä ja asiantuntijuus - mukaisesti.

Sinulla on sosiaali- tai terveydenhuollon soveltuva koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja). Terveydenhuollon tutkinnon suorittaneilta edellytämme Valviran todistusta merkitsemisestä terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot. Työotteesi on innostunut ja joustava, olet asenteeltasi kehittämismyönteinen. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden hoidosta tai ohjauksesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä mukavassa työilmapiirissä.

Teemme 3-vuorotyösopimuksen. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Rinnekoti-säätiö on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan.

Työnantaja: Rinnekoti-Säätiö Sijainti: Alajyrkäntie 2, 02980 ESPOO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää arkisin klo 9-15, 24.10.2016 alkaen: Esimies Maarit Tenhunen puh. 044 7415 699 maarit.tenhunen@rinnekoti.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Alajyrkäntie 2, 02980 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Alajyrkäntie 2, 02980 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa