Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme

henkilökohtaisia avustajia tuntityöhön

eri tavoin vammaisille asiakkaille Porvoon sekä lähikuntien alueelle.

Henkilökohtaiset avustajat ovat asiakkaiden apuna niissä asioissa, joissa asiakas tarvitsee apua. Kotona asuvan asiakkaan kohdalla avustaminen voi olla muun muassa kodinhoidollisten asioiden, kaupassa käynnin tai henkilökohtaisen hygienian turvaamista. Vapaa-ajan avustaja liikkuu asiakkaan toiveiden mukaisesti asiakkaan kanssa kodin ulkopuolella.

Avustajan työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja useamman asiakkaan avustajana toimiminen mahdollistaa enemmän työtunteja. Asiakkaat asuvat eri puolilla Porvoota sekä lähialueilla, joten arvostamme omaa autoa työtehtävien hoidossa.

Jos kiinnostut tehtävästä, ota reippaasti yhteyttä. Henkilökohtainen avustaja tekee merkityksellistä työtä.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Rinnekoti-Säätiö Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kysy lisää arkisin klo 9-15 välisenä aikana: Palvelutoiminnan koordinaattori Mira Ruusunen, puh. 044 703 4258 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtaisia avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa