Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uuteen RK-Asunnot Pellaksen asumispalveluyksikköön Espoon Myllykylään ERITYISOHJAAJAA Rakennamme yhdessä viihtyisää ja toimivaa kotia 15 erilaista tukea tarvitsevalle asiakkaalle (ohjaukselliset, hoidolliset ja haastavasti käyttäytyvät asiakkaat). Yksikkö avasi ovensa syys-lokakuussa 2016. Edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan amk- tai opistotasoista tutkintoa (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja) sekä terveydenhuollon henkilöiltä Valviran laillistusta. Katsomme eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisohjaaja (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus