Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Haemme RK-Asunnot Multatien asumispalveluyksikköön Tuusulaan vakinaiseen työsuhteeseen

ERITYISOHJAAJAA

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi vankkaa lääkehoidon sekä talouden osaamista. Sinulla on vastuullinen ja kokonaisvaltainen työskentelyote. Olet kehittämismyönteinen, pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Aito kiinnostus kehitysvammaisten kanssa työskentelyä kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemusta yksikön toimintaan liittyvien lääkehoitosuunnitelmien tekemisestä.

Teemme 3-vuorotyösopimuksen, mutta erityisohjaajana työsi on pääsääntöisesti päivätyötä. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Rinnekoti-Säätiö on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan.

Työnantaja: Rinnekoti-Säätiö Sijainti: Multatie 26, 04340 TUUSULA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Kysy lisää arkisin klo 9-15 välisenä aikana: Esimies/palvelutoiminnan koordinaattori Mira Ruusunen, puh. 050 564 0996 Hakemukset: http://rekry.rinnekoti.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Multatie 26, 04340 TUUSULA

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisohjaaja (sairaanhoitajan koulutus), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Multatie 26, 04340 TUUSULA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa