Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RK-Asunnot Multatien asumispalveluyksikköön Tuusulaan vakinaiseen työsuhteeseen ERITYISOHJAAJAA Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi vankkaa lääkehoidon sekä talouden osaamista. Sinulla on vastuullinen ja kokonaisvaltainen työskentelyote. Olet kehittämismyönteinen, pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Aito kiinnostus kehitysvammaisten kanssa työskentelyä kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemusta yksikön toimintaan liittyvien lääkehoitosuunnitelmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Tuusula musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula hoitajat musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisohjaaja (sairaanhoitajan koulutus), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04340 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus