Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RK-Asunnot Multatien asumispalveluyksikköön Tuusulaan vakinaiseen työsuhteeseen ERITYISOHJAAJAA Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi vankkaa lääkehoidon sekä talouden osaamista. Sinulla on vastuullinen ja kokonaisvaltainen työskentelyote. Olet kehittämismyönteinen, pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Aito kiinnostus kehitysvammaisten kanssa työskentelyä kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemusta yksikön toimintaan liittyvien lääkehoitosuunnitelmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Tuusula musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula hoitajat musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rinnekoti-Säätiö Y-tunnus 0201976-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisohjaaja (sairaanhoitajan koulutus), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rinnekoti-Säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa