Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt useita reippaita ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijöitä Lohjalle ja Vihtiin. Työtehtäviin kuuluvat ruokapalveluissa ruoan valmistuksessa avustaminen, ruokien pakkaaminen ja astiahuolto. Siivouspalveluissa huolehdit julkisten tilojen siisteydestä. Ensisijaisesti haemme henkilöitä jotka voivat tehdä kaikkia työtehtäviä yhdistelmätyöntekijänä. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä. Työ on keikkaluonteista sijaistamista julkisissa kohteissa lähinnä Lohjan alueella, mutta myös Vihdissä on ajoittain tarpeita. Reippaalla ja joustavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistää itsensä kokopäiväisesti, jopa vakituisesti.

Odotamme sinulta reipasta ja toimeentarttuvaa työotetta. Kaikki aiempi kokemus ruoan valmistuksesta ja siivouksesta lasketaan eduksi. Jos sinulla ei ole kokemusta mutta kyky ja aito halu oppia, niin tartu toimeen. Tärkeintä on että voit tehdä keikkatyötä eri kohteissa ja voit ottaa töitä vastaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Oman auton käyttömahdollisuus suotavaa, että pääset helposti työkohteisiin. Työhön perehdytys ja työohjeet annetaan suomeksi, joten suomen kielen taito on oleellista.

---

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Rimark Oy Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanne Wall, p. 040 307 5400 (tiedustelut ark. klo 9 - 12) tai sähköpostilla: lohja@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002598 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Rimark Oy Y-tunnus 2283959-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 116 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

99 000 € -33 %

Henkilöstö

96 -6

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Rimark Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa