Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Syksyn myötä kiireemme ovat lisääntyneet ja tarvitsemme useita keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Lohjalle ja sen lähialueille. Hommia on tarjolla mm. tuotannon perustehtävissä, varastossa/pakkaamossa ja tuotteiden kokoonpanossa. Etsimme jatkuvasti myös henkilöitä jotka voivat auttaa kantamaan, kasaamaan ja purkamaan. Työajat riippuvat työkohteista, mutta lähtökohtaisesti tarjolla on 3-vuorotyötä. Työkeikat sovitaan aina tapaus kerrallaan ja niistä maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka. Voit itse vaikuttaa milloin olet käytettävissä keikoille ja näin saada mukavia lisäansioita. Huom! Mahdollisuus myös expresspalkkaan jolloin saat palkan lähes saman tien tilillesi työkeikan jälkeen.

Etsimme sinua jolla on mahdollisuus tehdä töitä satunnaisesti, keikkaluonteisesti ja kaikkina vuorokauden aikoina. Työkohteemme ja työajat ovat useimmiten julkisen liikenteen tavoittamattomissa joten merkittävää lisäetua tuo oma kulkuneuvo jolla hurautat töihin, välillä nopeallakin varoitusajalla!

Kaikki koulutus ja aiempi työkokemus ovat arvokkaita, mutta reipas ja työtä pelkäämätön asenne ovat tärkeintä. Kerro taustoistasi ja itsestäsi meille huolellisesti täytetyn hakemuksesi kautta ja sovitaan aika haastatteluun. Hakemuksesi voit jättää ainoastaan vmp.fi sivun kautta. Erilaisia töitä tulee tarjolle lähes päivittäin ja paikat täytetään sitä mukaan kun hyviä tekijöitä löytyy!

---

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Rimark Oy Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanne Wall, p. 040 307 5400 (tiedustelut ark. klo 9 - 12) tai sähköpostilla: lohja@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Rimark Oy Y-tunnus 2283959-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 116 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

99 000 € -33 %

Henkilöstö

96 -6

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Rimark Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa