Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme elektroniikkateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Lohjalle MENETELMÄSUUNNITTELIJAA/-KEHITTÄJÄÄ. Työsi sisältää mm. tuotannon menetelmien suunnittelua ja kehittämistä, työaikatutkimuksia, layout-suunnittelua,työpistesuunnittelua ja DFM-analyysien tekoa sekä sisäisen tehdaslogistiikan kehittämistä. Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta sekä vahvaa osaamista elektroniikkatuotannosta ja Lean -menetelmien tuntemusta. Lisäksi hallitset teknisen piirtämisen (2D/3D), suunnittelutyökalut (Autocad) ja jigien suunnittelun. Henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi kuuluvat yhteistyötaidot, kyky ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lohja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lohja määräaikainen Lohja sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rimark Oy Y-tunnus 2283959-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Menetelmäsuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rimark Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus