Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vaasan vankila, Rantakatu, 65101 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:
Vartijan tehtävänä on huolehtia vankilan turvallisuudesta, valvonnasta, vankilan päiväjärjestyksen noudattamisesta sekä osallistua vankien rangaistusajan suunnitelmien toteuttamiseen.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto (vankeinhoidon perustutkinto ) tai soveltuva korkeakoulututkinto ( Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015 ). Kielitaidon osalta kelpoisuusvaatimuksena on julkiyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain ( 424/2003 ) edellytetyt taidot.
Virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota valittavan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin. ( VNA Rikosseu

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme sitoutumista rikosseuraamusalan tavoitteisiin, oma-aloitteista, aktiivista ja verkostoituvaa työotetta ja kiinnostusta kehittää uusia työtapoja ja kykyä motivoida vankeja rangaistusajan suunnitelmansa toteutukseen. Lisäksi ajokortti joka oikeuttaa ajamaan linja-autoa, katsotaan eduksi hakijalle. Palkkauksen peruste:
Vartijan tehtäväkohtainen palkka on sijoitettu vaativuustasolle vt 5 (1820,62 €), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 65101 Vaasa Työajat: jaksotyöaika Yhteystiedot: Nummela Taina
Johtaja
Puhelin: 050 3891508
Sähköposti: taina.nummela@om.fi

Kahra Yrjö
Apulaisjohtaja
Puhelin: 050 3891 533
Sähköposti: yrjo.kahra@om.fi

Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65101 Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa , osoitteessa 65101 Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa