Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Vaasan vankila Rantakatu 65101 Vaasa

TYÖTEHTÄVÄT
Vartijan tehtävänä on huolehtia vankilan turvallisuudesta, valvonnasta, vankilan päiväjärjestyksen noudattamisesta sekä osallistua vankien rangaistusajan suunnitelmien toteuttamiseen.

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme sitoutumista rikosseuraamusalan tavoitteisiin, oma-aloitteista, aktiivista ja verkostoituvaa työotetta ja kiinnostusta kehittää uusia työtapoja ja kykyä motivoida vankeja rangaistusajan suunnitelmansa toteutukseen. Lisäksi ajokortti joka oikeuttaa ajamaan linja-autoa, katsotaan eduksi hakijalle.
Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto (vankeinhoidon perustutkinto ) tai soveltuva korkeakoulututkinto ( Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015 ). Kielitaidon osalta kelpoisuusvaatimuksena on julkiyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain ( 424/2003 ) edellytetyt taidot.
Virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota valittavan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin. ( VNA Rikosseu

Vartijan tehtäväkohtainen palkka on sijoitettu vaativuustasolle vt 5 (1820,62 €), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 25-465-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nummela Taina, Johtaja, 050 3891508, taina.nummela@om.fi Kahra Yrjö, Apulaisjohtaja, 050 3891 533, yrjo.kahra@om.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa