Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Viranhaltijan tultua nimitetyksi Rikosseuraamuslaitoksen toiseen virkaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Jokelan vankila, PL 20 (Tikuntekijäntie 1), 05401 Jokela

Viran/tehtävän kuvaus:
Jokelan vankila on 84-paikkainen suljettu laitos. Jokelan vankilaan kuuluu suljetun osaston lisäksi 40-paikkainen avovankilaosasto muurin ulkopuolella. Avovankilaosastolta on mahdollista käydä vankilan ulkopuolella opiskelemassa tai siviilityössä. Vankilaan sijoitetaan pääasiassa tutkintavankeja, mutta osa vangeista on myös rangaistusvankeja. Jokelan vankilassa työskentelee noin 90 henkilöä, valtaosa valvonnan ja vanginkuljetuksen parissa. Jokelan vankilan työtoiminnassa vangit tekevät erilaisia pakkaus- ja kokoonpanotöitä sekä esimerkiksi kalusteiden kunnostusta.

Vartijan tehtävänä on vastata osaltaan vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista sekä vankilan järjestyssäännön ja päiväjärjestyksen noudattamisesta.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta (1739/2015)). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota valmiuksiin työskennellä suljetun vankilan vaativissa valvonta- ja ohjaustehtävissä, yhteistyökykyyn, hyviin vuorovaikutustaitoihin, oma-aloitteisuuteen sekä aktiiviseen ja kehittävään työskentelytapaan. Hakijalta odotamme sitoutumista Rikosseuraamuslaitoksen ja yksikön tavoitteisiin. Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Virkaan valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 10 §).
Palkkauksen peruste:
vartijan viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 5 (1820,62€/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 05401 Jokela Työajat: jaksotyöaika Yhteystiedot: Danila Gangnuss
apulaisjohtaja
Puhelin: 050 585 2416
Sähköposti: danila.gangnuss@om.fi

Heidi Meling
apulaisjohtaja
Puhelin: 0505435533
Sähköposti: heidi.meling@om.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9fc85ceb-b0dd-4123-a0a0-cb160d9d190d Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 05401 Jokela

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05401 - Tuusula , osoitteessa 05401 Jokela . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa