Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Jokelan vankila PL 20 (Tikuntekijäntie 1) 05401 Jokela

TYÖTEHTÄVÄT
Jokelan vankila on 84-paikkainen suljettu laitos. Jokelan vankilaan kuuluu suljetun osaston lisäksi 40-paikkainen avovankilaosasto muurin ulkopuolella. Avovankilaosastolta on mahdollista käydä vankilan ulkopuolella opiskelemassa tai siviilityössä. Vankilaan sijoitetaan pääasiassa tutkintavankeja, mutta osa vangeista on myös rangaistusvankeja. Jokelan vankilassa työskentelee noin 90 henkilöä, valtaosa valvonnan ja vanginkuljetuksen parissa. Jokelan vankilan työtoiminnassa vangit tekevät erilaisia pakkaus- ja kokoonpanotöitä sekä esimerkiksi kalusteiden entisöintiä.

Vartijan tehtävänä on vastata osaltaan vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista sekä vankilan järjestyssäännön ja päiväjärjestyksen noudattamisesta.

VAATIMUKSET
Virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota valmiuksiin työskennellä suljetun vankilan vaativissa valvonta- ja ohjaustehtävissä, yhteistyökykyyn, hyviin vuorovaikutustaitoihin, oma-aloitteisuuteen sekä aktiiviseen ja kehittävään työskentelytapaan. Hakijalta odotamme sitoutumista Rikosseuraamuslaitoksen ja yksikön tavoitteisiin. Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015).
Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta (1739/2015)). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

vartijan viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 5 (1820,62€/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

tai sopimuksen mukaan. Viranhaltijan tultua nimitetyksi Rikosseuraamuslaitoksen toiseen virkaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virkaan valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 10 §).
Viitenumero: 25-421-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: Tikuntekijäntie 1, 05401 JOKELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Viranhaltijan tul Yhteystiedot: Danila Gangnuss, rikosseuraamusesimies, 050 585 2416, danila.gangnuss@om.fi Heidi Meling, apulaisjohtaja, 0505435533, heidi.meling@om.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9fc85ceb-b0dd-4123-a0a0-cb160d9d190d Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Etelä-Suomen rikosseuraamusalue aluekeskus PL 6 (Ristikkokatu 6 A) 00581 Helsinki Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tikuntekijäntie 1, 05401 JOKELA

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Tikuntekijäntie 1, 05401 JOKELA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa