Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Juuan vankila Vepsänjoentie 2 83900 Juuka

TYÖTEHTÄVÄT
Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Juuan vankilan vartijan virka. Virka täytetään 1.12.2016 lukien tai sopimuksen mukaan. Juuan vankila on 40-paikkainen miesvangeille tarkoitettu työtoimintaan ja siihen liittyvään kuntoutukseen perustuva avolaitos. Henkilökunnan virkoja on 16,5.

Vartija huolehtii osaltaan vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista sekä vankilan järjestyssäännön ja päiväjärjestyksen noudattamisesta. Tehtävä sisältää laaja-alaisesti erilaisia vartijan työtehtäviä vankilassa sekä kuljetus- ja valvontatehtäviä vankilan ulkopuolella. Vartija ohjaa oman tehtäväalueensa osalta vankeja rangaistusajan suunnitelman mukaisesti rikoksettomaan elämään.

VAATIMUKSET
Virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota yhteistyökykyyn, hyviin vuorovaikutustaitoihin, oma-aloitteisuuteen sekä aktiiviseen ja kehittävään työskentelytapaan. Odotamme hakijalta sitoutumista rikosseuraamusalan ja yksikön tavoitteisiin. Lisäksi odotamme kokemusta rangaistusajan suunnitelmien toteuttamisesta sekä kykyä ja halua osallistua moniammatilliseen tiimityöhön ja lähityöhön. Ajokortti on välttämätön.
Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä avovankilassa.
Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (asetus 1739/2015).

Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Hyvä, Kirjallinen: Hyvä

Vartijan viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuustason vt6 mukainen (1867,90 €). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.

Tehtävä alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Voit myös hakea tätä tehtävää toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus, PL 273, 70101 Kuopio.
Viitenumero: 25-462-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 83900 JUUKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tehtävä alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen m Yhteystiedot: Armi Nyman, Apulaisjohtaja, 050 462 1078, armi.nyman@om.fi Juha Pitkänen, Johtaja, 050 356 2930, juha.pitkanen@om.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1a6ff39-48d3-4f77-8ed8-23dfa17cb00e Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue PL 273 (Asemakatu 2) 70101 Kuopio Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 83900 JUUKA

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 83900 - Juuka , osoitteessa 83900 JUUKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa