Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Riihimäen vankila PL 100 (Kaunolanraitti 3) 11311 Riihimäki

TYÖTEHTÄVÄT
Riihimäen vankila on yksi Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen yksiköistä, johon kuuluu sen lisäksi aluekeskus, arviointikeskus, Helsingin vankila, Vantaan vankila, Jokelan vankila, Suomenlinnan vankila, Keravan vankila, Helsingin ja Uudenmaan yhdyskuntaseuraamustoimistot. Riihimäen vankila on 223 paikkainen suljettu laitos.
Työnjohtajan pääasiallisena tehtävänä on maalaamossa työskentelevien, pääosin ulkomaalaisten vankien työn ohjaaminen. Osastolla pintakäsitellään pääsääntöisesti ulkopuolisten asiakkaiden tuomia kalusteita, mutta myös vankilan puu- ja metalliosaston valmistamia tuotteita.

VAATIMUKSET
Arvostamme alan ammattikorkeakoulu -, insinöörin - ja teknikon tutkintoa myös pitkä kokemus vastaavasta työnjohtajan tehtävästä on eduksi. Erityisesti tarvitaan pintakäsittelyn ja siihen liittyvien materiaalien ja työmenetelmien osaamista. Asiakkaiden kalusteiden kunnostaminen edellyttää myös puutöiden osaamista. Työtehtäviin kuuluu olennaisena osana asiakastöiden hankinta, tarjousten tekeminen ja laskutus, sekä materiaalien hankinta. Hakijalta odotamme oman ammattialan osaamisen lisäksi sitoutumista rikosseuraamusalan tavoitteisiin sekä oma-aloitteista ja aktiivista työotetta.
Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015).
kelpoisuusvaatimuksena työnjohtaja virkaan on soveltuva koulutus ja kokemus. (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.
Koska työskentely tapahtuu valtaosin ulkomaalaisten vankien kanssa arvostamme kielitaitoa; venäjän, viron ja englannin kielen käytännön taito on hyödyksi tehtävässä onnistumisessa.

Työnjohtajan viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 8 (2008,60 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

viranhaltija virkavapaalla tai sopimuksen mukaan
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virkaan valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 10 §).
Viitenumero: 25-468-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: Kaunolanraitti 3, 11310 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarmo Sole, ylityönjohtaja, 050 4066788, jarmo.sole@om.fi Karoliina Taruvuori, johtaja, 050 430 2879 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9c3793b2-c048-4e1f-ac2d-86ab995ad0d4 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Etelä-Suomen rikosseuraamusalue aluekeskus PL 6 (Ristikkokatu 6 A) 00581 Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaunolanraitti 3, 11310 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Kaunolanraitti 3, 11310 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa