Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 15.11.2016, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2016.
Määräaikaisuuden syy: viranhaltija virkavapaalla
Työaikamuoto: Viikkotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Riihimäen vankila, PL 100 (Kaunolanraitti 3), 11311 Riihimäki

Viran/tehtävän kuvaus:
Riihimäen vankila on yksi Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen yksiköistä, johon kuuluu sen lisäksi aluekeskus, arviointikeskus, Helsingin vankila, Vantaan vankila, Jokelan vankila, Suomenlinnan vankila, Keravan vankila, Helsingin ja Uudenmaan yhdyskuntaseuraamustoimistot. Riihimäen vankila on 223 paikkainen suljettu laitos.
Työnjohtajan pääasiallisena tehtävänä on maalaamossa työskentelevien, pääosin ulkomaalaisten vankien työn ohjaaminen. Osastolla pintakäsitellään pääsääntöisesti ulkopuolisten asiakkaiden tuomia kalusteita, mutta myös vankilan puu- ja metalliosaston valmistamia tuotteita.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: kelpoisuusvaatimuksena työnjohtaja virkaan on soveltuva koulutus ja kokemus. (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Arvostamme alan ammattikorkeakoulu -, insinöörin - ja teknikon tutkintoa myös pitkä kokemus vastaavasta työnjohtajan tehtävästä on eduksi. Erityisesti tarvitaan pintakäsittelyn ja siihen liittyvien materiaalien ja työmenetelmien osaamista. Asiakkaiden kalusteiden kunnostaminen edellyttää myös puutöiden osaamista. Työtehtäviin kuuluu olennaisena osana asiakastöiden hankinta, tarjousten tekeminen ja laskutus, sekä materiaalien hankinta. Hakijalta odotamme oman ammattialan osaamisen lisäksi sitoutumista rikosseuraamusalan tavoitteisiin sekä oma-aloitteista ja aktiivista työotetta.
Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Työssä tarvittava kielitaito:
Koska työskentely tapahtuu valtaosin ulkomaalaisten vankien kanssa arvostamme kielitaitoa; venäjän, viron ja englannin kielen käytännön taito on hyödyksi tehtävässä onnistumisessa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Virkaan valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 10 §).
Palkkauksen peruste:
Työnjohtajan viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 8 (2008,60 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 11311 Riihimäki Työajat: viikkotyöaika Yhteystiedot: Jarmo Sole
ylityönjohtaja
Puhelin: 050 4066788
Sähköposti: jarmo.sole@om.fi

Karoliina Taruvuori
johtaja
Puhelin: 050 430 2879

Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11311 Riihimäki

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on viikkotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11311 - Riihimäki , osoitteessa 11311 Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa