Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Juuan vankila Vepsänjoentie 2 83900 Juuka

TYÖTEHTÄVÄT
Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Juuan vankilan rikosseuraamusesimiehen virka. Virka täytetään 1.12.2016 lukien tai sopimuksen mukaan. Juuan vankila on 40-paikkainen miesvangeille tarkoitettu työtoimintaan ja siihen liittyvään kuntoutukseen perustuva avolaitos. Henkilökunnan virkoja on 16,5.

Rikosseuraamusesimies toimii valvonnan esimiestehtävissä vartijoiden esimiehenä ja vastaa mm. vartijoiden työaikakirjanpidosta sekä tulos- ja kehityskeskusteluista. Rikosseuraamusesimies vastaa osaltaan vankien toimintojen järjestämisestä sekä vankiosastojen järjestyksestä ja turvallisuudesta sekä niihin liittyvästä kehittämisestä ja suunnittelusta. Tehtäviin kuuluu vankilan toimintojen kehittäminen ja edistäminen vankeuslain ja rangaistusajan suunnitelmien tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muun henkilöstön ja muiden toimijoiden kanssa. Rikosseuraamusesimies osallistuu vankien rangaistusajan suunnitelmaa toteuttavaan moniammatilliseen tiimiin. Työaika painottuu päivään.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta esimiestehtävistä sekä aiempaa rikosseuraamusalan kokemusta. Lisäksi odotamme sitoutumista lähityön kehittämiseen, rikosseuraamusalan strategiaan ja yksikön tavoitteisiin sekä kykyä toteuttaa rangaistusajan suunnitelmia moniammatillisen tiimin jäsenenä.
Arvostamme kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Luemme eduksi työaikasuunnittelun ja tuntikirjanpidon tuntemuksen.
Kelpoisuusvaatimuksena rikosseuraamusesimiehen virkaan on korkeakoulututkinto (asetus 1739/2015).

Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen
Ruotsi - Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Rikosseuraamusesimiehen viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuustason vt11 mukainen (2347,97 €). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.

Tehtävä alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Voit myös hakea tätä tehtävää toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus, PL 273, 70101 Kuopio.
Viitenumero: 25-461-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 83900 JUUKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tehtävä alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen m Yhteystiedot: Armi Nyman, Apulaisjohtaja, 050 462 1078, armi.nyman@om.fi Juha Pitkänen, Johtaja, 050 356 2930, juha.pitkanen@om.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69281434-a2b8-4a20-9f15-446338c3ba36 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue PL 273 (Asemakatu 2) 70101 Kuopio Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 83900 JUUKA

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rikosseuraamusesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 83900 - Juuka , osoitteessa 83900 JUUKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa