Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vaasan vankila, Rantakatu, 65101 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:
Keittäjä huolehtii vankien ja henkilökunnan ruokahuollosta, joka käsittää ruoanvalmistuksen esivalmistelut, ruoan valmistuksen, erikoisruokavaliota noudattavien ruokien valmistuksen, ruoan jaon linjastossa ja pakkaamisen osastoille lähtevän ruoan osalta sekä ruokailun jälkityöt pesuineen ja siivouksineen.
Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää ruoanvalmistustaitoa, raaka-aineiden tuntemusta ja hygieenista käsittelytaitoa ja laitteiden oikeaa käyttötapaa. Hygieniapassi vaaditaan.
Työ on ajoittain yksintyöskentelyä, joten oma-aloitteisuus ja yhteistyökyky vankilan muiden toimijoiden ja ulkopuolisten tahojen kanssa on välttämätöntä. Ruokailujen järjestelyissä on apuna vankeja, joiden ohjaus kuuluu myös keittäjän tehtäviin. Keittäjä toimii keittiömestarin sijaisketjussa, joka edellyttää Aromi-järjestelmän käyttöä ja Rondo-ohjelman asiatarkastuksia.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena keittäjän virkaan on soveltuva koulutus ja kokemus. Vankilan ruokahuollon järjestämisessä periaatteena on ruoan maittavuus, vankien ravintotarpeiden tyydyttäminen sekä vankien ruokailutottumusten ohjaaminen terveelliseen ja taloudelliseen suuntaan.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Keittäjän virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Luemme eduksi:
Laitoskeittiökokemus katsotaan eduksi.
Työssä tarvittava kielitaito:
Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ( VNA Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015 14§ )
Palkkauksen peruste:
Keittäjän viran tehtäväkohtainen palkka on sijoitettu vaativuustasolle 4 (1761,48 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 65101 Vaasa Työajat: jaksotyöaika Yhteystiedot: Nummela Taina
Johtaja
Puhelin: 050 3891508
Sähköposti: taina.nummela@om.fi

Kahra Yrjö
Apulaisjohtaja
Puhelin: 050 3891 533
Sähköposti: yrjo.kahra@om.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec56c762-3ff6-40ba-9898-dd8c2ad79d08 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65101 Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittäjä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa , osoitteessa 65101 Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa