Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Vaasan vankila Rantakatu 65101 Vaasa

TYÖTEHTÄVÄT
Keittäjä huolehtii vankien ja henkilökunnan ruokahuollosta, joka käsittää ruoanvalmistuksen esivalmistelut, ruoan valmistuksen, erikoisruokavaliota noudattavien ruokien valmistuksen, ruoan jaon linjastossa ja pakkaamisen osastoille lähtevän ruoan osalta sekä ruokailun jälkityöt pesuineen ja siivouksineen.
Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää ruoanvalmistustaitoa, raaka-aineiden tuntemusta ja hygieenista käsittelytaitoa ja laitteiden oikeaa käyttötapaa. Hygieniapassi vaaditaan.
Työ on ajoittain yksintyöskentelyä, joten oma-aloitteisuus ja yhteistyökyky vankilan muiden toimijoiden ja ulkopuolisten tahojen kanssa on välttämätöntä. Ruokailujen järjestelyissä on apuna vankeja, joiden ohjaus kuuluu myös keittäjän tehtäviin. Keittäjä toimii keittiömestarin sijaisketjussa, joka edellyttää Aromi-järjestelmän käyttöä ja Rondo-ohjelman asiatarkastuksia.

VAATIMUKSET
Keittäjän virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015).
Laitoskeittiökokemus katsotaan eduksi.
Kelpoisuusvaatimuksena keittäjän virkaan on soveltuva koulutus ja kokemus. Vankilan ruokahuollon järjestämisessä periaatteena on ruoan maittavuus, vankien ravintotarpeiden tyydyttäminen sekä vankien ruokailutottumusten ohjaaminen terveelliseen ja taloudelliseen suuntaan.
Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ( VNA Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015 14§ )

Keittäjän viran tehtäväkohtainen palkka on sijoitettu vaativuustasolle 4 (1761,48 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 36 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 25-464-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nummela Taina, Johtaja, 050 3891508, taina.nummela@om.fi Kahra Yrjö, Apulaisjohtaja, 050 3891 533, yrjo.kahra@om.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec56c762-3ff6-40ba-9898-dd8c2ad79d08 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Länsi-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus Rautatienkatu 10 33100 Tampere Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa