Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 9.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskushallintoyksikkö, Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Kääntäjän tehtävänä on kääntää erilaisia tekstejä ja asiakirjoja suomen kielestä ruotsin kielelle ja toisinpäin. Työtehtävät koostuvat erilaisten esitteiden, puheiden, vuosikertomusten, selvitysten ja lausuntojen, oikeudellisten tekstien ja määräysten, tutkimusaineiston ja hankemateriaalien, lomakkeiden ja oppaiden sekä käsikirjojen kääntämisestä. Lisäksi kääntäjän tehtävänkuvaan sisältyy kielen tarkastamiseen, terminologiaan ja tiedusteluihin vastaamiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävään voi satunnaisesti liittyä myös tulkkausta. Käännösmateriaalien aihepiirit käsittelevät rikosseuraamusalalle ominaisia asiakokonaisuuksia ja sisältävät ammattisanastoa.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:
Kääntäjän virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa käännöstieteellinen tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävään valittavan henkilön odotetaan omaavan kokemusta valtionhallinnon käännöstehtävistä sekä valmiutta sähköisten käännösohjelmien harjaantuneeseen käyttämiseen. Hakijan eduksi katsotaan myös kokemus juridisten tekstien kääntämisestä.

Lisäksi tehtävistä suoriutuminen edellyttää henkilöltä tarkkuutta, itsenäistä työotetta ja kykyä työskennellä organisoidusti sekä annetussa aikataulussa. Erityisenä etuna huomioidaan henkilön valmius käännöstehtävien hoitamiselle myös venäjän kielellä Työssä tarvittava kielitaito:
Hakijoilta kuitenkin toivotaan tehtävän luonteen vuoksi suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsinkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan venäjänkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Haastatteluun kutsuttuja hakijoita pyydetään suorittamaan käännöstesti haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy Rikosseuraamuslaitoksen keskushallintoyksikön vaativuustaso 09 R (2672,57 euroa) mukaisesti, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Edut:
Ateria-, kulttuuri- ja matkaedut.

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 00530 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Virva Ojanperä
erityisasiantuntija
Puhelin: 0505722949
Sähköposti: virva.ojanpera@om.fi

Anni Karnaranta
Lakimies
Puhelin: 050 3217183

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c63c2e61-8266-4803-8b8b-b5842609e744 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kääntäjä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa