Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Keskushallintoyksikkö Lintulahdenkuja 4 00530 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Kääntäjän tehtävänä on kääntää erilaisia tekstejä ja asiakirjoja suomen kielestä ruotsin kielelle ja toisinpäin. Työtehtävät koostuvat erilaisten esitteiden, puheiden, vuosikertomusten, selvitysten ja lausuntojen, oikeudellisten tekstien ja määräysten, tutkimusaineiston ja hankemateriaalien, lomakkeiden ja oppaiden sekä käsikirjojen kääntämisestä. Lisäksi kääntäjän tehtävänkuvaan sisältyy kielen tarkastamiseen, terminologiaan ja tiedusteluihin vastaamiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävään voi satunnaisesti liittyä myös tulkkausta. Käännösmateriaalien aihepiirit käsittelevät rikosseuraamusalalle ominaisia asiakokonaisuuksia ja sisältävät ammattisanastoa.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa käännöstieteellinen tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävään valittavan henkilön odotetaan omaavan kokemusta valtionhallinnon käännöstehtävistä sekä valmiutta sähköisten käännösohjelmien harjaantuneeseen käyttämiseen. Hakijan eduksi katsotaan myös kokemus juridisten tekstien kääntämisestä.

Lisäksi tehtävistä suoriutuminen edellyttää henkilöltä tarkkuutta, itsenäistä työotetta ja kykyä työskennellä organisoidusti sekä annetussa aikataulussa. Erityisenä etuna huomioidaan henkilön valmius käännöstehtävien hoitamiselle myös venäjän kielellä

Kääntäjän virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Hakijoilta kuitenkin toivotaan tehtävän luonteen vuoksi suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsinkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan venäjänkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus määräytyy Rikosseuraamuslaitoksen keskushallintoyksikön vaativuustaso 09 R (2672,57 euroa) mukaisesti, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Ateria-, kulttuuri- ja matkaedut.

Tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Haastatteluun kutsuttuja hakijoita pyydetään suorittamaan käännöstesti haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika
Viitenumero: 25-466-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Virva Ojanperä, erityisasiantuntija, 0505722949, virva.ojanpera@om.fi Anni Karnaranta, Lakimies, 050 3217183 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kääntäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa