Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, tai sopimuksen mukaan, viranhaltijan irtisanouduttua
Työaikamuoto: Viikkotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsingin vankila, PL 40 (Ristikkokatu 8), 00581 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Helsingin vankila on vuonna 1881 perustettu suljettu laitos, jossa vankipaikkoja on 254 (peruskorjauksen valmistuttua 2018 noin 330). Helsingin vankilassa toimii myös Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen arviointikeskus ja Terveydenhuoltoyksikön poliklinikka. Vangit sijoitetaan vankilaan Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen arviointikeskuksen päätöksellä.

Erityisohjaaja vastaa vankilan päihteettömän työyhteisön toiminnasta ja yhteisöllisten menetelmien kehittämisestä. Hän osallistuu akkreditoidun Sörkka-yhteisön toimintaan. Tärkeimpiä työmuotoja näillä osastoilla ovat työryhmätyöskentely, päihdekuntoutusryhmät, yhteisökokoukset sekä yksilöllinen jatkokuntoutuksen ja vankien vapautumisen suunnittelu ja valmistelu. Erityisohjaaja työskentelee myös muiden vankilan vankien kanssa. Työhön kuuluu tilannekartoitusten tekeminen, motivointityö, retkahdusten käsittely, koevapauksien ja kuntoutusjatkumoiden valmistelu päihdetyön osalta. Lisäksi erityisohjaaja tekee tiimi- ja verkostoyhteistyötä oman vankilan sisällä sekä muiden vankiloiden ja siviilitoimitsijoiden kanssa. Työn ensisijainen painopiste on Sörkan työyhteisön toiminnasta vastaamisessa.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ensisijaisesti rikosseuraamusalan työstä tai muusta työskentelystä vapautensa menettäneiden kanssa sekä rikosseuraamusjärjestelmän tuntemusta. Lisäksi odotamme kokemusta työskentelystä vaativan asiakasryhmän kanssa, motivoivan työskentelyn hallintaa. Hakijan eduksi katsotaan erityisesti vankeihin suuntautuvan päihdetyön osaaminen sekä yhteisöhoidon tuntemus ja yleinen vankilatyön kokemus. Mahdollinen ohjelmatyön osaaminen (VKM, SuHa, MoHa) katsotaan eduksi. Yleiset vuorovaikutus- ja ryhmien ohjaamisen taidot, tiimityöskentelytaidot sekä hyvät kirjalliset ja suullisen ilmaisun taidot tukevat tehtävän menestyksellistä hoitamista.

Rikosseuraamuslaitoksen tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen soveltuvuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015). Luemme eduksi:
Työhön kuuluu laajaa verkostoyhteistyötä muiden viranomaisten ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä vangin lähiverkoston kanssa. Työn tavoitteena on kokonaisvaltaisesti tukea vankia kohti rikoksetonta ja päihteetöntä elämää sekä etsiä ja varmistaa tukipolkuja vangin siirtyessä vankeudesta vapauteen. Erityisohjaajan työ pitää sisällään päihteettömän osaston toiminnan organisointia ja toimintakokonaisuuden jatkuvaa kehittämistä.
Työssä tarvittava kielitaito:
Arvostamme hyvää englannin kielen suullista taitoa.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Virkaan valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 10 §).
Palkkauksen peruste:
Erityisohjaajan viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuustason 9 (2122,56 €/kk) mukainen. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 00581 Helsinki Työajat: viikkotyöaika Yhteystiedot: Jyrki Heinonen
Apulaisjohtaja
Puhelin: 050 591 1889
Sähköposti: jyrki.s.heinonen@om.fi

Krista Künnapuu
sosiaalityöntekijä
Puhelin: 050 3604497
Sähköposti: krista.kunnapuu@om.fi

Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00581 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisohjaaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on viikkotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00581 - Helsinki , osoitteessa 00581 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa