Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Helsingin vankila PL 40 (Ristikkokatu 8) 00581 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Helsingin vankila on vuonna 1881 perustettu suljettu laitos, jossa vankipaikkoja on 254 (peruskorjauksen valmistuttua 2018 noin 330). Helsingin vankilassa toimii myös Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen arviointikeskus ja Terveydenhuoltoyksikön poliklinikka. Vangit sijoitetaan vankilaan Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen arviointikeskuksen päätöksellä.

Erityisohjaaja vastaa vankilan päihteettömän työyhteisön toiminnasta ja yhteisöllisten menetelmien kehittämisestä. Hän osallistuu akkreditoidun Sörkka-yhteisön toimintaan. Tärkeimpiä työmuotoja näillä osastoilla ovat työryhmätyöskentely, päihdekuntoutusryhmät, yhteisökokoukset sekä yksilöllinen jatkokuntoutuksen ja vankien vapautumisen suunnittelu ja valmistelu. Erityisohjaaja työskentelee myös muiden vankilan vankien kanssa. Työhön kuuluu tilannekartoitusten tekeminen, motivointityö, retkahdusten käsittely, koevapauksien ja kuntoutusjatkumoiden valmistelu päihdetyön osalta. Lisäksi erityisohjaaja tekee tiimi- ja verkostoyhteistyötä oman vankilan sisällä sekä muiden vankiloiden ja siviilitoimitsijoiden kanssa. Työn ensisijainen painopiste on Sörkan työyhteisön toiminnasta vastaamisessa.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ensisijaisesti rikosseuraamusalan työstä tai muusta työskentelystä vapautensa menettäneiden kanssa sekä rikosseuraamusjärjestelmän tuntemusta. Lisäksi odotamme kokemusta työskentelystä vaativan asiakasryhmän kanssa, motivoivan työskentelyn hallintaa. Hakijan eduksi katsotaan erityisesti vankeihin suuntautuvan päihdetyön osaaminen sekä yhteisöhoidon tuntemus ja yleinen vankilatyön kokemus. Mahdollinen ohjelmatyön osaaminen (VKM, SuHa, MoHa) katsotaan eduksi. Yleiset vuorovaikutus- ja ryhmien ohjaamisen taidot, tiimityöskentelytaidot sekä hyvät kirjalliset ja suullisen ilmaisun taidot tukevat tehtävän menestyksellistä hoitamista.

Rikosseuraamuslaitoksen tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen soveltuvuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).
Työhön kuuluu laajaa verkostoyhteistyötä muiden viranomaisten ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä vangin lähiverkoston kanssa. Työn tavoitteena on kokonaisvaltaisesti tukea vankia kohti rikoksetonta ja päihteetöntä elämää sekä etsiä ja varmistaa tukipolkuja vangin siirtyessä vankeudesta vapauteen. Erityisohjaajan työ pitää sisällään päihteettömän osaston toiminnan organisointia ja toimintakokonaisuuden jatkuvaa kehittämistä.
Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Arvostamme hyvää englannin kielen suullista taitoa.

Erityisohjaajan viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuustason 9 (2122,56 €/kk) mukainen. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

tai sopimuksen mukaan, viranhaltijan irtisanouduttua
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virkaan valittavalle henkilölle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika (Valtion virkamieslaki 10 §).
Viitenumero: 25-467-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: Ristikkokatu 8, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jyrki Heinonen, Apulaisjohtaja, 050 591 1889 , jyrki.s.heinonen@om.fi Krista Künnapuu, sosiaalityöntekijä, 050 3604497, krista.kunnapuu@om.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2a698cfd-7501-4b51-bb4a-95ade491af01 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Etelä-Suomen rikosseuraamusalue aluekeskus PL 6 (Ristikkokatu 6 A) 00581 Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ristikkokatu 8, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ristikkokatu 8, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa